top of page

KEIKALLA KOHTAUKSEN KLUBI-ILLASSA PERJANTAINA 10.5.2019

May 08, 2019

Kaupunkiolohuone Kohtaus on yhteisöllisyyttä hehkuttava paikka Vallilassa. Mesta on yhdistelmä kodikasta olohuonetta, kimpassa tekemistä & ihan vaan olemista - erilaisia pientapahtumia, livekeikkoja & workshopeja. Kohtaus on olemassa erityisesti 18-30about vuotiaille ja tarjoaa maksutonta yhteismeininkiä & evästä läpi vuoden. Perjantaina 10.5 KohtausKlubilla esiintyvät Opri & Sameli - showtime klo 19 alkaen, ovet auki klo 18-21. Osoite Inarintie 55, 00550 Helsinki. 

 

Kuvaa klikkaamalla kohtauksen kotisivuille.

RISTIRIITAISIA AJATUKSIA KAIKISSA DIGITAALISISSA PALVELUISSA

April 21, 2019

Ristiriitaisia ajatuksia -ep käsittelee loputtomien valintojen nykyaikaa, jossa lait ja moraali kulkevat omia polkujaan. Tekomme ovat ristiriidassa oman nautinnon ja kestävämmän maailman välillä. Mutta voiko oman nautinnon karsimisesta, puhtaamman maailman puolesta, saada nautintoa?

Etsimme turvaa, mutta pelkäämme rakkautta. Hyppäämme irrallisiin suhteisiin, joissa tunteet ja välittäminen ovat ulkoistettuja ja läheisyys teknistä suorittamista. Onko romantiikka kuollut ja vain statusarvo jäänyt jäljelle?

Postikorttikuvat vilisevät fiideissämme. Matkustamme toiselle puolelle maailmaa mieluummin, kuin luotamme arkeen ja teemme lapsia. Onko täyttä elämää mahdollista löytää arjesta, ilman jatkuvaa pakoa pikaisen nautinnon lähteelle?

Riittämättömyyden tunne vaivaa. Elämä ei anna mitään. Ei ole mitään. Paitsi lääkkeet, alkoholi ja huumeet. Lappu kielen alle ja matka pois todellisuudesta. Pakeneminen onnistuu helposti myös ilman lentokonetta. Mutta missä vaiheessa rajat tulevat vastaan?

Suuryritykset hallitsevat maailmaa. Kaikki varat valuvat yhdelle prosentille väestöstä. Eriarvoisuus lisääntyy. Työttömät ja työssäkäyvät vähättelevät toisiaan. Vaalilupausten pitämättömyydestä ei sakoteta. Onko turvallisempaa uskoa valheita, kuin hyväksyä itselle vaikeaa totuutta? 

Samalla kolmannessa maailmassa lukutaito ja hyvinvointi lisääntyy. Uusiutuva teknologia kehittyy. Yhdysvallat on nähnyt tummaihoisen presidentin. Valtameriä puhdistetaan. Naisten oikeudet paranevat ja tasa-arvo kasvaa. Miksi silti vain negatiiviset uutiset kukoistavat? 

Kuvaa klikkaamalla Spotifyyn.

LÄHIRADION HAASTATTELU KUUNNELTAVISSA SOUNDCLOUDISSA

April 20, 2019

Kävin pitkäperjantaina haastateltavan Helsingin lähiradiossa Aspe & Co ohjelmassa. Kuuntelimme Aspen kanssa Ristiriitaisia Ajatuksia albumin kokonaisuudessaan ja juttelimme biisien teemoista. Klikkaa kuvaa ja kuuntele haastattelu soundcloudista.   

VIERAANA HELSINGIN LÄHIRADIOSSA 100,3Mhz PE 19.4.2019 KELLO 16.00 JA TROMBIT.NET HAASTATTELUN PODCAST KUUNNELTAVISSA

April 14, 2019

Aspe kutsui minut vieraaksi kulttuuriohjelmaansa. Kuuntelemme koko Ristiriitaisia Ajatuksia albumin lähetyksessä, eli ensimmäistä kertaa mahdollisuus kuullla kaikki 22.4. julkaistavan levyn biisit. Lisäksi olin Trombit.net sivuston haastattelussa 8.12.2019 HEO:n opiskelijoiden radiossa. Ohjelmassa puhuttiin musiikista, taiteesta ja elämästä. Klikkaamalla kuvaa voit kuunnella podcast-version lähetyksestä.

SAMELI - FRANKKO UUSI MUSIIKKIVIDEO JULKAISTU YOUTUBESSA!

March 24, 2019

Olen seurannut vierestä mielenterveys- ja päihdeongelmaisten arkea koko elämäni ajan. Frankkoon tiivistyy kaikki näkemäni vuosien varrelta. Toisille nykyhetki on liian raskasta. Laastarina käytetään päihteitä ja lääkkeitä. 

Usein syy häiriöihin löytyy lapsuudesta. Koulukiusaus, alkoholistivanhemmat ja tarvittavan tuen puute hädän hetkellä aiheuttavat loppuelämän ongelmat. Kaikki mikä otetaan pois lapsilta, nuorilta ja itsensä kehittämisestä maksetaan myöhemmin kovalla korolla takaisin.

Frankko on osa Ristiriitaisia ajatuksia - kokonaisuutta. Kuuden kappaleen sarja käsittelee nykyaikaa, jossa valinnat, lait ja moraali kulkevat omia polkujaan. Olen tuottanut albumin alusta loppuun omin pikku kätösin, lukuunottamatta muutamien ystävien kuunteluapua. Ristiriitaisia ajatuksia kuunneltavissa kaikissa digitaalisissa jakelualustoissa 22.4.2019.

Katso Frankko -musiikkivideo nyt kuvaa klikkaamalla youtubesta.

SAMELI EXPERIENCE KEIKALLA LAPINLAHDESSA PE 3.11.

October 23, 2018

Uusi sooloprojektini Sameli experience keikalla Lapinlahdessa 3.11.2018 noin kello 18.00. Sameli experienceen kuuluu sähkökitara ja kaksi microcubea. Keikat elävät tilanteen mukaan ja saattavat sisältää biisien lisäksi improvisoitua äänimaisemaa ja sanomaa. Pikkuhiljaa tuon myös lisäinstrumentteja experienxen keikoille. Tilaa niin saat mitä tulee! Nähdään Lapinlahdessa. Kuvaa klikkaamalla tapahtuman facebooksivulle.

STRONG INDEPENDENT DORK

July 08, 2018

I did this. I don't know if I was suppose to, but I did it anyway. Whatever, in the end we are all just Dorks. We all have our rights and wrongs. We all do mistakes. Only thing is to learn from it and make it better next time.

 

This song is about being so dork that being dork is only right thing what is left. having the strength to be an independent dork is the strength to admit your falses, that you are not perfect and you couldn't care a less being one.

 

Growing ends on being perfect, so lets all stay dorks and let there be free space, where we can always learn more from each other. Like Sokrates said, only thing I know, is that I know nothing. So lets praise on that. Have a laugh, have a great time and be a strong independent dork! 

Check the song from youtube by clicking the image.

ÄÄNESTÄ BASSON NOSTEESSA

July 08, 2018

Päätin taas osallistua nosteeseen. Haen keikalle ilosaarirockkiin ja rahaa uusiin monitoreihin. Osoita tukesi äänestämällä. Kiitos paljon! 

Kuvaa klikkaamalla basson sivuille!

DEMOKRAATISSA JUTTUA LEVYSTÄ JA MUITA AJATUKSIA

June 18, 2018

No minä tietysti levyn teosta ja muita ajatuksia demokraatti lehden torstaina 14.6.2018 julkaistussa artikkelissa. Voit etsiä lehden käsiisi tai lukea facebook sivultani skannatun pdf-tiedoston, johon pääset klikkaamalla yllä olevaa Nora Vilvan ottamaa kuvaa. Mukavia lukuhetkiä ja aurinkoisia päiviä!

SAMELI - ELÄN SPOTIFYN UUDEN SUOMALAISEN MUSIIKIN JA SUOMI INDIEN HELMET SOITTOLISTOILLA

May 02, 2018

Olen työstämässä selkeästi räpimpää kokonaisuutta, josta Elän on ensimmäinen sinkkulohkaisu. Aikataulullisesti en osaa sanoa mitään kokonaisuudesta mutta biisiaihioita on levylliseen biisejä. Myös Vinó Landola bandin kanssa on tarkoitus tehdä julkaisu ja ehkä myös englanninkielisiä julkaisuja luvassa. Pikku hiljaa edetään näiden kanssa ja julkaistaan sitten kun aika on kypsä ja materiaali timanttista. Tässä nyt alkupalaksi Elän! Kuuntele, rakasta, lajittele ja elä!

Kuvaa klikkaamalla Spotifyyn.

SAMELI - ELÄN VIDEO JULKAISTU

April 11, 2018

Uusi musiikkivideoni on tänään julkaistu youtubessa. Kappale on omistettu kaikille jotka pienillä omakohtaisilla teoillaan muuttavat maailmaa meille kaikille parempaan suuntaan. Hetken kuluttua kappale myös kaikissa digitaalisissa palveluissa. Mutta tässä nyt video. Olkaa hyvät!

Kuvaa klikkaamalla youtubeen.

VILI MUSTALAMPI - LÄMMÖT PÄÄLLE

April 05, 2018

Pitkästä aikaa Ohjasin videon jollekin muulle artistille kuin itselleni ja tietysti heti vietettiin 20 tuntia ulkona 15 asteen pakkasessa. Päivä sujui mukavasti ja kaikki tarvittavat kuvat saatiin tehtyä. Video keräsi facebookissa ensimmäisen vuorokauden aikana yli 5000 katsojaa. Kiitos kaikille mukana olijoille, auttaville käsille Vilille luottamuksesta. Videon kuvasi Henri Tondi ja kalusto tuli Kinos rental Oy:stä. Kiitos myös heille. 

Kuvaa klikkaamalla voit katsoa videon Youtubesta.

Vilistä lisätietoa osoitteessa www.vilimustalampi.com

SAMELI JA VINÓ LANDOLA CLUB HYVÄ MIELESSÄ LAUANTAINA 3.2.2018

January 17, 2018

Seuraava keikka ravintolalaiva Wäiskissä Hakaniemessä. Mukana menossa James Reipas, The Apollonians ja Herra Mäkikuisma. Sisään 5€+eteispalvelumaksu. Kuvaa klikkaamalla facebookin tapahtumasivulle. Nähdään Wäiskissä!

SAMELI - NO MINÄ TIETYSTI - LEVY NYT TILATTAVISSA BANDCAMPISTA

January 13, 2018

Paras tapa tukea toimintaani on ostaa fyysinen kopio levystä. Cd:tä saa keikoilta hintaan 15 euroa tai sen voi tilata bandcampista jonne pääset klikkaamalla tämän postauksen kuvaa. Tarjouksena entisen bändini Metsäväisten Hatarat mielikuvat levy kaikille No minä tietysti levyn ostajille puoleen hintaan eli 5€ (normaalisti 10€). Nyt siis kaksi Loistavaa hengentuotetta yhteishintaan 20€+postimaksut 1,4€per levy. Yksinkertaisimmin paketin saat tietysti keikoilta ja silloin säästät myös postimaksut.

Suuri kiitos tuestasi!

SPOTIFYSSA ENSIMMÄISEN KUUKAUDEN AIKANA YLI 2000 YKSITTÄISTÄ KUUNTELIJAA.

December 03, 2017

Ensimmäisen kuukauden aikana Spotifyssa 2046 yksittäistä kuuntelijaa ja suosituinta biisiä Hei etsä tiiä on kuunneltu 2451 kertaa. Myös Hei etsä tiiä video on ylittänyt marraskuun lopussa yli 2000 osuman rajan youbessa. Siinä suhteessa spotifyn luvut ovat hyviä sillä video on julkaistu 24.4.17 ja sillä kesti siis 7 kuukautta kerätä yhtä paljon osumia kuin sama kappale keräsi spotifyssa alle kuukaudessa. 

 

Kiitos kaikille kuuntelijoille, niin uusille kuin vanhoillekin! Tästä on hyvä jatkaa. Asiat vahvistuu pikkuhiljaa ja lisää keikkoja on myös tiedossa. Niistä enemmän kun varmistuu. Jaksamista pimeyteen, ukavaa joulun odotusta ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Pianhan se päivä alkaa jo pidentyä.

Kuvaa klikkaamalla spotifyyn kuuntelemaan albumia.

SUURIN APU LEVYNTEOSSA OLI MAIJA LASSILAN LAULUTUNNIT. KIITOS MAIJA!

November 28, 2017

Vuonna 2015 katselin televisiosta linnan juhlia, missä esiintyivät Aili Ikonen ja Valtteri Torikka. Molempien laulu kuulosti hyvältä ja ennen kaikkea näytti helpolta. Oma tekemiseni tuntui vaikealta ja kuulosti huonolta. Tein johtopäätökset, otin googlen avukseni ja aloin etsiä itselleni laulunopettajaa.

 

Maija Lassila tuntui kotisivujen perusteella sopivalta vaihtoehdolta ja soitin hänelle heti seuraavana aamuna. Maija suostui hetken keskusteltuamme ottamaan minut kokeilutunnille. Olin työstänyt ”No minä tietysti”- debyyttisoololevyäni jo pitkään. Suurimmat ongelmat olivat lauluissa ja toivoin laulunopetuksesta ratkaisua.

 

Ensimmäisellä tunnilla annettuani laulunäytteen, Maija katsoi minua samalla tavalla kuin Turussa minua arvioineet laulunopettajat, jotka etsivät oppilaita laulunopetuksen opiskelijoille. Heidän kysymyksensä minulle oli: ”Miksi tulit tänne?” Maija ei kysynyt mitään, vaan aloitimme harjoitukset.

 

Vuoden opiskelun jälkeen sain No minä tietysti -levyn miksausvaiheeseen. Opettelin kaiken alusta hengityksestä, hengitysilman kulusta, ryhdistä ja  artikulaatiosta. Opin laulumelodian merkityksen ja intervallit. Opin, miten laulu lähtee koko kehosta, eikä vain suusta. Lisäksi Maija opetti minulle mieltäni askarruttaneita asioita musiikin teoriasta.

 

Tunneilla käymisen lisäksi harjoittelin todella paljon omalla ajalla. Näin Maijan vaikutus siirtyi myös arkeeni. Ryhtini on parantunut, hengitys menee automaattisesti syvälle ja äitini mielestä olen kasvanut pituutta.

 

Maija on pitänyt tunnit minun ehdoillani, sekä auttanut henkisesti ja kannustavasti levynteon prosessissa. Suosittelen häntä lämpimästi kaikille laulunopetuksesta kiinnostuneille. Kuvaa klikkaamalla pääset Maijan kotisivuille.

 

Kiitoksin

Sameli

YLI TUHAT YKSITTÄISTÄ KUUNTELIJAA SPOTIFYSSA VIIKON AIKANA

November 12, 2017

No minä tietysti julkaistiin spotifyssa 3.11. ja Sunnuntaina 5.11. sillä oli 34 kuukausittaista kuuntelijaa. Eilen sunnuntaina 12.11. kuukausittaisia kuuntelijoita oli 1133 mikä on siis 1099 kuuntelijan lisäys viikossa. Hei etsä tiiä biisiä oli kuunneltu eilen 1320 kertaa joten osa jengistä on kuunnellut sitä enemmän kuin vain yhden kerran. Toivottavasti kuuntelijamäärät lisääntyvät ja uudet ihmiset löytävät musiikin. Jos pidät musiikistani niin olisin enemmän kuin kiitollinen jos kerrot siitä kavereillesi tai jaat somessa. Pienenä yksittäisenä artistina ei ole kovinkaan paljon resursseja mainontaan, joten sitäkin tärkeämpää on musiikin leviäminen puskaradion välityksellä. Suuri kiitos kaikille kuulijoille ja levitysapureille. Nähdään Golden classicissa torstaina 30.11.2017. Osoite Tyynenmerenkatu 6 00220 Helsinki. Kuvaa klikkaamalla pääset spotifyyn kuuntelemaan No minä tietysti levyä. Terveyttä syksyyn kaikille! Toivoo Sameli

HEI ETSÄ TIIÄ SPOTIFYN UUDEN SUOMALAISEN MUSIIKIN LISTALLE JA SUOMI INDIEN HELMET SOITTOLISTALLE. LEVYNJULKKAREISSA TUPA TÄYNNÄ!

November 05, 2017

No minä tietysti nyt ulkona ja spotify toivotti sen iloisesti tervetulleeksi nostamalla Hei etsä tiiä -biisin heti kahdelle eri soittolistalleen.

 

Levyjulkkareissa oli hieno meininki. Kiitos kaikille osallistujille! Oli hieno soittaa kun kaikki tuntuivat seuraavan niin mielenkiinnolla. Suuret kiitokset myös Thumnille bassoon ja Muli-Mulille rumpuihin. Elämä on hyvää kun on hyvää väkeä ympärillä. Tästä on hieno jatkaa. Seuraava keikka Golden Classics ravintolassa 30.11.2017 jätkäsaaressa osoitteessa Tyynenmerenkatu 6 00220 Helsinki. Siellä nähdään! Kuvaa klikkaamalla näet lisää kuvia julkkareista valokuvaaja Antti Verkasalon kotisivuilta.

VIERAANA HELSINGIN LÄHIRADIOSSA PERJANTAINA 27.10.2017 ASPE & CO OHJELMASSA TAAJUUDELLA 100,3 MHz

October 25, 2017

Sameli - No minä tietysti -levy soi ja keskustelemme Aspen kanssa albumin tekemisestä. Aspe valitsee biisit ja kysyy kysymykset ja minä tietysti vastaan. Ohjelma tulee uusintana ke 1.11.2017 kello 22.00. Viritä siis taajuutesi, avaa ihmetyksesi ja kuuntele onko minulla mitään sanottavaa. Kuvaa klikkaamalla Lähiradion sivuille.

LEVYJULKKARIT ON THE ROCKS KALLIOSSA PE 3.11.2017

September 27, 2017

Tule juhlimaan pitkän työn hedelmän julkistamista On the rocks kallioon perjantaina 3.11.2017. Siellä ovat kaikki, niin ole sinäkin. Nämä levyjulkkarit voit kokea vain kerran. Lavalla: no minä tietysti, Thumni bassossa ja Samuli rummuissa. Tie se meitä vie jossain kiehuu riehuu veri sakenee. Tästä se lähtee! Here we go! Olet tervetullut! Vapaa pääsy! Soittoaika kello 20:00. Kiitos ja nähdään mestoilla! Kuvaa klikkaamalla rocksin sivuille.

Ystävällisesti Sameli

SAMELI - NO MINÄ TIETYSTI ULKONA 3.11.2017

September 19, 2017

mäinen sooloalbumini "No minä tietysti" julkaistaan 3.11.2017 34:ssä digitaalisen musiikin jakelupalvelussa. Näistä esimerkkeinä spotify, itunes, google play, deezer, youtube art tracks, amazon music, napster jne. Albumia tulee myös CD-levynä myyntiin 250 kappaleen erä. Pahvikotelon sisälle tulee juliste, sanat ja cd painatuksineen. Lisäksi pakettiin tulee instrumentaalien latauskoodi, jota ei saa mitenkään muuten kuin ostamalla fyysisen kappaleen levystä.  Vähän yli kuukausi siis vielä ja sitten rävähtää. Hyvää syksyä kaikille. Sameli

SANATON

August 22, 2017

Olen järkyttynyt. Mut en osaa sanoa kumpi järkyttää enemmän, maailman tapahtumat vai sen jälkeinen keskustelu. Haluaisin sanoa jotain hyvää, mutta se tuntuu kovin vaikealta. Siksi kirjoitin eilen aiheesta laulun. Olkaa hyvä. Kuvaa klikkaamalla voit kuunnella kappaleen. Ensi lauantaina 26.8.2017 kello 18.30 on myös mahdollisuus kuulla minua akustisesti soolona Päin mäntyä -Festivaalilla Turussa. Kiitos ja kuulemiin. sydän. 

SAMELI JA VINÓ LANDOLA TÄNÄÄN KEIKALLA VALLILAN SIIRTOLAPUUTARHASSA

August 04, 2017

Noniin! Eka keikka uuden kokoonpanon kanssa tänään. Tunnelma on hyvä ja miksei olisi. Soitto alkaa 15.00. Jossain on saattanut lukea, että keikka on Kumpulan siirtolapuutarhassa mutta totuus on Vallilan siirtolapuutarha ja osoite Elisabeth Kochin tie 5. Tulkaahan paikalle ni laitetaan bileet pystyyn! Nähdään siel!

BASSON NOSTEESSA INFOA TULEVASTA LEVYSTÄ

April 26, 2017

Käy lukemassa basson sivuilta ajatuksiani tulevasta levystä ja sen teemoista. Jaa sivu somessa ja auta ystäviäsi löytämään uutta hienoa musiikkia. Kuvaa klikkaamalla siirryt basson sivuille. Lisää ääniä tarvitaan, joten muistathan klikata sydäntä. Kiitos paljon!

HEI ETSÄ TIIÄ -MUSIIKKIVIDEO JULKAISTU JA JÄLKITUOTTAJA LEVYLLE LÖYTYNYT.

April 24, 2017

Tänään on julkaistu ensimmäinen video myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta debyyttisoololevyltäni. Se on kuvattu Grand Canarialla ja kertoo romanttisen tarinan hetkessä syntyvästä ikuisen rakkauden illuusiosta. Olen tehnyt biisin lähes kokonaan itse sävellyksestä soittamiseen ja ohjelmoinnista äänitykseen.

 

Kappaleen on jälkituottanut Jasse Kesti Kesthouse studiolta. Hän on tehnyt hienoa työtä loppuhionnan, saundien, miksauksen ja masteroinnin suhteen. Voit tutustua Jasseen klikkaamalla kuvaa tai kirjoittamalla selaimeen www.kesthouse.com. Hänen kanssaan on sovittu koko levyn jälkituotannosta.

 

Levy-yhtiötä ei ole vielä löytynyt ja jos sellaista ei löydy julkaisen levyn omakustanteena todennäköisesti syyskuussa. Mutta jos olet levy-yhtiön edustaja ja kiinnostunut kuulemaan Jassen miksaamat versiot, ota yhteyttä, niin lähetän ne mielelläni kuunneltavaksenne.

 

Mutta nyt uuden biisin merkeissä kohti rakkauden kesää 2017! Iloisia kuunteluhetkiä! t. Sameli

YHTEISTYÖTÄ?

February 05, 2017

Promolevy on vihdoin valmis ja ne lähtivät viime perjantaina kohti levy-yhtiöitä. Pitkä prosessi on ollut antoisa ja opettavainen, mutta onneksi kaikki prosessit saavuttavat lakipisteensä ja tulee aika suunnata katse eteenpäin. Olen tyytyväinen tekemääni musiikkiin, mutta uskon oikeiden ihmisten avulla, sen nousevan vielä korkeammalle tasolle.  Kukaan ei pärjää yksin, vaikka paljon voi tehdä. 

Etsin kaikenlaista yhteistyötä musiikin saralla. Ota yhteyttä jos ajattelet meidän täydentävän toisiamme. Tehdään hyvää yhdessä!

Mukavaa alkanutta vuotta 2017

Sameli

BASSORADION NOSTEESSA 425 ÄÄNTÄ

September 04, 2016

Bassoradion noste kilpailu on tältä erää loppunut ja saldoksi kertyi 425 sydäntä. Laulutunnit jäivät saamatta, mutta alkuharmituksen jälkeen tuli kuitenkin voittaja olo, koska ääniä kertyi paljon enemmän kuin osasin kisan alkaessa kuvitella. Suuret kiitokset kaikille äänestäneille! Äänistä sai kovasti voimaa ja intoa jatkaa. Myös osaan laulutunneista löytyi auttavaa kättä, joten myös ne jatkuvat ainakin hetken vielä.

 

Levykin alkaa valmistua, mutta siitä enemmän sitten kun on sen aika. Biisejä levylle on tulossa näillä näkymin yhdeksän ja sen työnimi on "No minä tietysti". Katsotaan sitten mikä on lopullinen albumi. Sitä ei voi ikinä tietää, mutta sittenhän sen näkee. 

 

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

Sameli 

ÄÄNESTÄ SAMELILLE NOSTETTA BASSORADION KILPAILUSSA

June 01, 2016

Käykää äänestämässä Samelia bassoradion Noste-kilpailussa. Kilpailussa voi hakea rahaa 50-2000 euroa haluamaansa musiikilliseen kohteeseen. Itse hain rahaa syksyn laulu- ja teoriaopetukseen.  Olen käynyt laulutunneilla joulukuusta lähtien ja olisi todella mieluisaa jatkaa tunneilla myös syksyllä. Kuvaa klikkaamalla pääsee äänestämään ja sieltä löytyy myös laulunäyte minkä tein kilpailuun. Erittäin suuri kiitos kaikille äänestäjille! ja muistakaahan käydä.. :D

LOISTAVAA VUOTTA 2016 KAIKILLE!! HAVE AN AWESOME YEAR 2016 EVERYBODY!

December 31, 2015

Kiitos kaikille vuodesta 2015! Hommat vahvistukoon 2016! jokainen ajatus minkä toimintani herättää on toiminnan syy. Kaikki tuki, tykkäykset ja kommentit helpottavat tekemistä ja keventävät mieltä. Kiitos todella paljon juuri sinulle. Kiitos! 

JOULULAULU KERAVAN KUUTIO-KAUPUNKIFESTIVAALIN KALENTERIIN

December 01, 2015

Keravan kuutio -kaupunkifestivaali pyysi minua tekemään klipin facebook-joulukalenteriinsa. Sain idiksen lauluun ja tänään kalenterista avautui elämäni ensimmäinen joululaulu. Tein biisiin myös akuutin videon. Tarkoitus oli käyttää alkuperäistä ääniraitaa ja soittaa siihen päälle kaikki mutta mystisesti raidat olivat yön aikana tuhoutuneet, mutta ehkä biisistä tuli tällä tavalla parempi. Kiitoksia kaikille kuuntelijoille, katselijoille ja tukijoille tästä vuodesta! Elämä on hyvää ja ensi vuosi taas varmasti parempi. Rakkautta, Rauhaa ja levollista joulunaikaa. Kuvaa klikkaamalla voit kuunnella biisin. Vetäkää henkeä. Peace! Sameli 

JOKAINEN MEISTÄ RADIO HELSINGIN DLX DEMOSHOWN VIIKON VOITTAJA

November 02, 2015

Jokainen meistä valittu viikon demoksi Radio Helsingin dlx demo showssa. Kuuntele alla olevasta linkistä mitä mieltä Nick Triani ja Olli olivat biisistä. Biisi löytyy musiikkisivulta.

JOKAINEN MEISTÄ RRADIO HELSINGIN DLX DEMOSHOWSSA

October 27, 2015

Jokainen meistä -biisi soitetaan huomenna torstaina 29.10. Radio Helsingin dlx-demo showssa. Lähetys alkaa kello 19.00 taajuudella 98,5mhz tai Radio Helsingin netissä streamina. Kuvasta dlx demo shown facebookkiin

 

Karkkilan valokuvanäyttely on myös päättynyt. Kaakkois-Aasian kasvot on nyt tuottanut kahdessa näyttelyssä yhteensä 1015 euroa nenäpäiväkeräykseen. Se on hieno summa. Kiitos kaikille osallistujille.

JOKAINEN MEISTÄ

September 17, 2015

Inspiroiduin jotenkin tästä keskustelukulttuurista ja tein nopeasti siitä biisin, joka löytyy musiikki sivulta. Sameli - Jokainen meistä.

KAAKKOIS-AASIAN KASVOT ETENEE KARKKILASSA

September 15, 2015

Näyttely Karkkilassa puolivälissä ja 11 kuvaa tällä hetkellä myyty. Jutun voit lukea tästä linkistä Karkkilalaisesta sivulta 10.

KAAKKOIS-AASIAN KASVOTKARKKILAN KIRJASTOSSA

August 31, 2015

Kaakkois-Aasian Kasvot Avattu Karkkilan kirjastossa!

 

Kiitos kaikille avajaisvieraille! Avajaiset oli menestys ja kuvia meni kahdeksan kappaletta kaupaksi.

Näyttely avoinna 2.9.2015 - 28.9.2015. Käykäähän kaikki tutustumassa. Myydyistä kuvista lahjoitetaan 50% nenäpäiväkeräykseen. Kirjasto Avoinna Ma-To 10:00-19:00 ja Pe 10:00-16:00. Lisää näyttelystä valokuvaus sivulla.

KESKI-UUSIMAA LEHDESSÄ JUTTUA

June 28, 2015

Keski-Uusimaa lehdessä juttua kuvioista.

KEIKKOJA

June 29, 2015

Pari keikkaa keravalla eli Lauantaina 11.7. Ravintola Onnellisessa Kanassa ja Tiistaina 14.7. Keravan kirjastossa. Keski-Uusimaa lehdessä oli juttukin. Tässä linkki maksulliseen sisältöön. Juttu löytyy screenshottina facebook-sivultani. Myös taustojen tekeminen edistyy hiljaista mutta hyvää vauhtia. Kehitystä tapahtuu ja alan vihdoin saamaan sovituksia sellaiseen muotoon, jossa ne kuulostavat hyviltä. Ainakin viidessä biisissä on jo kohtuullisen vahva pohja, mutta valmiita ne eivät vielä missään tapauksessa ole. Katsotaan miten asiat etenee ja vielä en seuraavasta julkaisusta halua sanoa. Mukavaa kun poikkesit kotisivuillani! Nähdään keikoilla! ja Hyvää Kesää!

SUNSET BEACH PARTY KARKKILA

March 31, 2015

Kesän ensimmäinen keikka kiinnitys Karkkilan Sunset Beach Partyyn lauantaina 18.7.2015.

Tapahtumassa suomen ykkösartisteja kuten  JVG, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä ja Antti Tuisku. Lisätietoja: www.sunsetbeachparty.net.

 

Nähdään Siellä!

LEON LAULU -MUSIIKKIVIDEO JULKAISTU

March 14, 2015

Kirjoitin laulun viime kesänä päivää ennen sisarenpoikani nimenantojuhlaa kun tajusin ettei minulla ole mitään lahjaa hankittuna. Vedin nimen kohdalle tyhjän alaviivan, jonka jälkeen tuli sana laulu. Ja mikäs sen parempi nimi on kuin Leo kirjoittaa laulu -sanan eteen. 

 

Kappaleen teksti on kuitenkin ajankohtainen myös vanhemmalla iällä ja itse olen kyseisten ajatusten kanssa ollut useasti tekemisissä. Ehkä onkin terveellistä hetkeksi pysähtyä kaiken melskeen ja hälinän keskellä ja ajatella mitä oikeastaan onkaan tapahtumassa.

 

Kappaleen tekemisessä arvokkaita vinkkejä antoi Isäni ja karkkilan legendaarinen kitaravelho Erkki Kuuttila, joka myös lurautti pienen spaceslidekitaran kappaleen loppuun. Suuret kiitokset molemmille herrasmiehille avusta! Muuten kaikki soittimet ja tuotanto on itse tekemääni.

 

Kuvaa klikkaamalla videoon. Nautinnollisia kuunteluhetkiä ja tervehenkistä ihmettelyä :D

 

Ystävällisesti Sameli

KAAKKOIS-AASIAN KASVOT JUKKA MALE MUSEOSSA PÄÄTTYNYT

February 20, 2015

Kaakkois-Aasian Kasvot näyttely päättyi noin kuukausi sitten. Vieraskirjaan kertyi 223 merkintää. Myin 17 kuvaa ja nenäpäiväkeräykseen kertyi 590 euroa. Olen todella tyytyväinen kuvista saamaani palautteeseen. Näyttely kannatti kaikin puolin ja uudet ideat muhivat päässäni. KIITOS KAIKILLE KÄVIJÖILLE! Seuraavaksi Kaakkois-Aasian kasvot nähdään Karkkilan kirjastossa syyskuussa 2015.

 

Olen myös saamassa uutta kappaletta ja musiikkivideota valmiiksi. Olen ajatellut etten tee levyä, vaan julkaisen aina uuden kappaleen ja videon kerrallaan. Seuraava julkaisu on "Leon Laulu -niminen sävellys, jonka kirjoitin siskoni pojan nimenantojuhliin. Kappale on tosin ajankohtainen myös itselleni ja ehkä kaikki pohtivat laulussa esitettyjä kysymyksiä aika ajoin. Lupaan julkaista videon Youtubessa viimeistään 15.3.2015.

 

Inspiroivaa kevättä.

 

Sameli

KAAKKOIS-AASIAN KASVOT VALOKUVANÄYTTELY AVATTU JUKKA MALE MUSEOSSA KAAPELITEHTAALLA!

December 05, 2014

Lisää tietoa näyttelystä valokuvaus sivulla.


 

 

 

UUDET KOTISIVUT AVATTU!

November 27, 2015

Uudet Kotisivut Avattu!

1 / 1

Please reload

bottom of page