top of page

Acerca de

TARINA

Tein videoita jo lapsena, aikana jolloin ei ollut kännyköitä. Sketsiohjelmat olivat suuria suosikkejani ja teimme veljeni ja serkkuni kanssa omia sketsejä kuten ”vessapaperiboys”. 

 

Myöhemmin kuvasin ja leikkasin kaveripiirimme skeittivideoita. Ylä-asteella ja lukiossa olin se tyyppi kuka pyydettiin kuvaamaan koulun tapahtumia.

 

Lukion jälkeen pääsin Mikkeliin Media-assistentti kouluun. Kaupunkiin perustettiin samalla pilottijakso Suomen ensimmäisestä vain netissä toimivasta liikkuvan kuvan toimituksesta nimeltä X-Site. 

 

Olin toimituksessa mukana kaksi vuotta ideoimassa koko sisältöä ja kuvaamassa ja toimittamassa erilaisia videoita kaupungista. Koulun harjoitteluun pääsin Crea Videoon kuvaajan assistentiksi ja siellä myös tein tv-alan ensimmäiset palkalliset työt vuonna 2004.

 

Mikkelistä tieni vei Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiaan opiskelemaan mediatuotannon suuntautumisvaihtoehtoon. Siellä erikoistuin elokuvatuotantoon ja käsikirjoittamiseen. Pääsin koulun kautta harjoitteluun järjestäjän assistentiksi Tyttö sinä olet tähti -elokuvaan.

 

Valmistuin Turusta medianomiksi 2009 ja sen jälkeen olen työskennellyt useissa elokuvissa, tv-sarjoissa ja mainoksissa erilaisissa toimenkuvissa.

 

Liikkuvan kuvan lisäksi musiikki on toinen intohimon kohteeni. Aloitin kitaran soiton 14-vuotiaana ja soitin lukion bändissä ja omissa virityksissä. 

 

Onnistunein bändiviritys oli pientä kulttisuosiota saavuttanut Metsäväiset, jonka laulaja-kitaristina ja biisintekijänä olin 2005-2012. Julkaisimme kaksi demo Ep:tä ja albumin nimeltä Hatarat mielikuvat, jonka jälkeen lopetimme toiminnan.

 

Vuonna 2014 päätin satsata soolouraan ja kävin New Yorkin Dubspotissa kolme kuukautta kestävän Logic Pro X -musiikkituotantokurssin. Sen jälkeen tein soololevyäni ”Sameli - No minä tietysti” Kahden vuoden ajan. Hei etsä tiiä -kappale päätyi spotifyn kahdelle viralliselle soittolistalle, kuten myös myöhemmin sinkkubiisi ”Elän”.

 

Muutamaa tuhatta kuuntelua suurempaa suosiota ei syntynyt. Päätin silti jatkaa musiikintekoa ja olin vuoden osa-aikaisesti Suomen punaisen ristin Helsingin Face-to-Face tiimin vetäjänä, työstäen samalla EP:tä nimeltä Ristiriitaiset ajatukset, jonka julkaisin digitaalisesti 2019. Ep:tä ei löytänyt oikeastaan kukaan. Poistin molemmat albumit tänä vuonna spotifysta korkeiden vuosimaksujen ja vähäisten kuuntelujen vuoksi.

 

Palasin elokuvatöihin tuotantopäälliköksi Pahanhautoja -elokuvaan. Sen jälkeen toimin Suomen ympäristökeskuksessa yhdeksän kuukautta visuaalisen viestinnän suunnittelijana, tehden erilaisia SYKE 25-vuotta videoita. Ympäristökeskuskuksen aikana opiskelin kiertotalouden asiantuntijaksi. 

 

Vuoden 2022 alussa minut hyväksyttiin Osuuskunta Lilithin jäseneksi ja nyt palveluitani voi ostaa sitä kautta. Videotuotannoissa pääsen yhdistämään intohimoni täydellisesti kun voin käsikirjoittaa-ohjata-kuvata-leikata, tehdä äänet ja musiikin. 

 

Tarjoan laadukasta videotuotantoa isojen elokuvien kokemuksella. Kaikki välineet löytyy ja intohimoa riittää, joten ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan millainen tuotanto auttaa parhaiten tarpeitasi.

 

Kiitoksin ja 

pikaisiin kuulemiin

Ystävällisesti

Sameli

040 537 0681

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page